PROMOCIJA KNJIGE “BIHORSKE SUMNJE”

Centar za kulturu ,,Bihor“ je nedavno objavio zbirku priča sa naslovom „Bihorske sumnje“. Knjiga sadrži 32 priče autora iz Crne Gore i regiona.

„Bihorske sumnje“ sedmi je zbornik priča sa Festivala „Zavičajne staze“ koji još od 2008. godine u Petnjici okuplja talentovane ljude. Knjiga predstavlja jedinstvenu priliku da se učesnici i čitaoci kojima kultura i tradicija sjevera Crne Gore do sada i nije bila toliko poznata upoznaju sa značajem i vrijednostima iste.

Tim povodom je za portal radija Petnjica govorila  Rebeka Čilović, bihorska književnica.

,,Čast mi je što ću biti gost i učesnik na jednom ovakvom dogadjaju koji u meni uvijek izazove posebne emocije. Na promociji knjige ,,Bihorske sumnje“ ću govoriti i o Festivalu ,,Zavičajne staze Bihor“ i o tome koliko mi je važno da Festival ,,Zavičajne staze“ nastavi da živi, okuplja važne pisce, talentovane mlade pisce i tako najbolje promoviše Bihor. Velika mi je čast i to što sam dobila prvu nagradu za najbolju priču. Na promociji ću takodje govoriti i o mojoj inspiraciji i o tome šta za mene predstavlja književnost, kao i koliko meni to znači“ kaže za portal radija Petnjica mlada bihorska književnica.

Na promociji će učestvovati: Nada Bukilić, Rebeka Čilović, Selma Rastoder, Bogić Rakočević i Mirsad Rastoder.

Promocija će se održati 10. aprila (srijeda), sa početkom u 19,30h u Multimedijalnoj Sali KC-a ,,Budo Tomović“.