ELZI RAMČILOVIĆ PRIZNANJE I POKLONI OD OPŠTINE

Priznanje za Elzu Ramčilović

Juče je predsjednik opštine, Samir Agović sa saradnicima, uručio priznanje i skromne poklone Elzi Ramčilović, učenici SMŠ „Branko Zogović“. Ova mlada i talentovana Bihorka je u decembru prošle godine dobila priznanje od strane Ministarstva prosvjete za kvalitet i talenat u 2018. godini, zahvaljujući rezultatima koje je ostvarila kao učenik OŠ „Mahmud Adrović“ u Petnjici.

Predsjednik opštine je uz riječi podrške talentovanoj učenici čestitao na postignutim rezultatima i poželio još mnogo uspjeha u daljem radu, sticanju znanja i životnih vrijednosti i istakao da je priznanje Ministarstva prosvjete dokaz da petnjička djeca itekako zavređuju pažnju svih. Između ostalog, predsjednik je istakao da je lokalna uprava uvijek spremna da daje podršku učenicima i studentima koji svojim rezultatima i dostignućima to zaslužuju.

Primajući priznanje, Elza Ramčilović se zahvalila predsjedniku na upućenim riječima podrške, kao i na dobijenim poklonima i uvjerila sve prisutne da će i dalje nastaviti da niže uspjehe, jer su kako je istakla priznanja koja dobija samo motivacija i podsticaj za dalji rad.

DENIS BOŽOVIĆ