ŠEHOVIĆ: POSVEĆENO SE BORIMO ZA RAZVOJ PETNJICE

sd

Petnjica je uvijek imala nedvosmislenu podršku Socijaldemokrata, u prilog tome ide činjenica da smo se posvećeno borili ne samo za samostalnost opštine, nego i za stvaranje uslova za kvalitetniji život u opštini. Tome su SD posvećene i drago nam je da to Petnjičani iz dana u dan sve više primjećuju, kazao je potpredsjednik te partije, Damir Šehović, na sjednici opštinskog odbora.

Predsjednik SD-a, Ivan Brajović, zadovoljan je rastom podrške Socijaldemokratama u Petnjici, ali i širom Crne Gore.

“Razlozi za trend rasta podrške SD-u su vođenje jasne i dosljedne politike, kao i ostvarivanje programskih ciljeva, na osnovu kojih dobijamo podršku građana, što nas dodatno obavezuje da nastavimo sa realizacijom onoga što smo obećali građanima, ne odustajući od naših programskih opredjeljenja”, rekao je Brajović.

Član Predsjedništva SD-a, Safet Korać, podsjetio je na posvećenost toj opštini koju SD od početka pokazuje.

“To je pokazano i dokazano svojevremeno i zalaganjem za obezbjeđivanje značajnijih sredstava iz Egalizacionog fonda preko naših predstavnika u Skupštini Crne Gore, otvaranjem područne jedinice Uprave za nekretnine u ovoj opštini, dok će Zakon o hitnoj medicinskoj pomoći, koji je u proceduri, stvoriti preduslove za otvaranje Službe hitne medicinske pomoći u Petnjici, što će stvoriti pretpostavke za kvalitetniju zdravstvenu zaštitu, i mnogo čega drugog”, naveo je Korać.

On je takođe istakao da aktuelna opštinska vlast, u kojoj SD ne participira, može i mora bolje, jer je evidentno da na kvalitetan način ne koristi spremnost Vlade da se okrene sjeveru Crne Gore.

Sjednici OO SD Petnjica su, između ostalih, prisustvovali i generalni sekretar, Danilo Mirotić, kao i član Glavnog odbora i koordinator za Petnjicu Elvir Klica.