TURNIR U STONOM TENISU: KORAĆ PRVI, ALI DRUŽENJE U PRVOM PLANU

Turnir u stonom tenisu

Prvo mjesto je na stonoteniskom turniru koji je juče organizovala Omladina Socijaldemokrata Petnjice osvojio je Enko Korać, drugo Muzafer Halilović i treće Hariz Skenderović.Specijalna nagrada za fer-plej je otišla u ruke mladog takmičara iz Berana Danina Adrovića koji je pokazao profesionalnost i solidarnost u igri

Turnir je održan u prostorijama Bošnjačkog kulturnog centra Sandžak.

,,Ovom prilikom iskazujemo veliku zahvalnost Bošnjačkom kulturnom centru što su nam omogućili da turnir održimo u njihovim prostorijama, kao i za doprinos nagradama. Interesovanje za tenis je pokazao veliki broj gradjana različitog uzrasta, mjesta prebivališta, profesija i pripadnici različitih političkih partija. Učestvovali su i zaposleni iz opštine kao i učenici i lica sa invaliditetom. Ključni aspekt organizacije je prvenstveno druženje. Ovo je svakako i prilika za osvajanje vrijednih nagrada koje je obezbijedila omladina Socijaldemokrata Petnjice. Turnir je trajao šest sati predivnog zabavljanja i druženja.” kazali su za portal Radija Petnjica organizatori turnira.

Omladina SD-a ističe da su gradjani pokazali interesovanje za ponovno druženje ovog tipa. Omladina SD-a se potrudila da turnir bude organizovan i sproveden na profesionalan način, a o ozbiljnosti turnira govori i to da su za sudije angažovali profesore sporta i fizičkog vaspitanja Anisa Ramčilovića i Almira Pljakića, što dodatno govori o fer igri i korektnosti u rezultatima.

.Cijeli turnir je protakao u skladu sa sloganom partije ,,Složno drugarski”.

ALMINA ŠABOTIĆ