FK PETNJICA SE PRIPREMA ZA NASTAVAK TAKMIČENJA: NAPAD NA TITULU

FK Pljevlja - FK Petnjica 0:2

Fudbaleri Petnjice su prije dvadesetak dana počeli pripreme za nastavak takmičenja u Sjevernoj fudbalskoj regiji. Nakon vrlo dobrog jesenjeg dijela sezone, kada je u deset odigranih kola ostvareno devet pobjeda i samo jedan poraz ( na gostovanju Ibru u Rožajama ), Petnjičani sa nestrpljenjem očekuje nastavak takmičenja.

Treneru Novu Cimbaljeviću je na raspolaganju isti igrački kadar iz prvog dijela sezone uz povratnika u tim Admira Šabotića, koji će pokušati da nadomjesti  izostanak jednog od najboljih igrača u prvom dijelu sezone Dina Adrovića.

“Pripreme za nastavak takmičenja, zbog loših vremenskih uslova, nijesu obavljenje u mjeri u kojoj su planirane, ali se nadamo da će naši momci taj nedostatak nadoknaditi željom i borbenošću”, istakli su iz uprave FK Petnjica.

Nastavak sezone je zakazan za subotu, u 15:00 časova, kada Petnjičani gostuju ekipi Polimlja u Murinu. Već naredne subote, 30.marta, na programu je i derbi sezone, jer će u Gusarama gostovati ekipa Ibra iz Rožaja, glavnog pretedenta za viši rang takmičenja.

Da podsjetimo, nakon jesenjeg dijela šampionata Ibar je prvi sa 30 bodova a Petnjica druga sa 27. 

DENIS BOŽOVIĆ