PETNJICA: STARA GODINA ISPRAĆENA DODJELOM NAGRADA NAJBOLJIM

Predsjednik opštine Petnjica Samir Agović  je posljednjeg dana stare godine organizovao novogodišnji prijem na kojem se kolektivno sumirao rezultat učenjenog i dodijeljene su nagrade u različitim oblastima, odnosno onima koji su na pravi način predstavili našu opštinu. Rukovodstvo opštine i sindikalne organizacije donijele su odluku da proglase najbolje u oblastima poljoprivrede i sporta.

 

Nagradu iz oblasti Stočarstvo-proizvodnja mlijeka i proizvodnja mesa, voćarstva i povrtarstva i uspješni mladi pčelar dobili su:

Izet Kočan, Mehmed Ajderpašić, Sead Huremović, Mustafa Adrović i  Amar Muratović.

Nagrade iz oblasti sporta dobili su: Šahovski klub „Bihor“, Adrović Emil, Edis Agović. Predsjednik je uručio posebnu nagradu za doprisnis razvoja kulture, posebno lokaliteta Torine i Radmanske klisure Predragu Lutovcu.

Predsjednik se zahvalio svima prisutnima i kazao da je 2018. bila godina uspjeha i prosperiteta, gdje su postignuti zavidni rezultati na poljima infarstrukture, privrede, turizma, sporta i kulture.

“Ovo nije uspjeh samo čelnih ljudi opštine već i stanovnika našeg naroda u dijaspori. U budućnosti radićemo na prosperitetu naše opštine u svim oblastima”, rekao je Agović.

U daljem obracanju predsjednik je istakao da Petnjica treba da se ponosi učenicima koji osvajaju nagrade, studentima koji dobijaju stipedije i talentovanim sportistima koji sa ponosom nose boje Bihora.

T.Č.