PETNJIČANI ZAVRŠILI JESENJU SEZONU POBJEDOM, TRI GOLA EMILA ADROVIĆA

Utakmica FK Petnjica: FK Pljevlja

Fudbaleri Petnjice su juče na svom terenu ostvarili devetu pobjedu u prvenstvu i  to nad ekipom Gusinja. Tom pobjedom su se učvrstili na drugom mjestu Sjeverne regije. Pred više od stotinjak gledalaca, Petnjičani su pobijedili sa 4:1.

 

U obećavajućoj igri, koju su prikazali domaći igrači, istakao se kapiten Emil Adrović koji je, nakon prvog poluvremena i propuštenih prilika pred golom gostiju, u drugom poluvremenu u desetak minuta ( od 65.do 75.minuta ), postigao tri gola i tako osigurao pobjedu svom timu.

Sve nedoumice na ishod meča je u 85.minutu riješio iz jedanaesterca Nikola Praščević postigavši gol za vođstvo Petnjičana od 4:0. Na isteku 90-tog minuta, Aljo Nikočević je postigao počasni pogodak za svoj klub i time postavio konačnih 4 : 1.

Petnjičani od deset odigranih kola, imaju učinak od devet pobjeda i jednog poraza i zauzimaju drugo mjesto sa 27.osvojenih bodova, a na prvom mjestu, sa svih deset pobjeda je ekipa Ibra iz Rožaja.

Jučerašnjim utakmicama je završen jesenji dio prvenstva, a nastavak se očekuje u martu sledeće godine. Petnjičani imaju šansu da se plasiraju u baraž za viši rang ako se uzme u obzir činjenica da ekipa Ibra, koja je pretedent za viši rang, dolazi u goste Petnjičanima.

DENIS BOŽOVIĆ