NASTAVLJENA MODERNIZACIJA LOKALNIH PUTEVA U PETNJICI

2
Asfaltiranje puteva u opštini Petnjica

Lokalna uprava, shodno najavljenim obećanjima, nastavlja sa modernizacijom lokalnih puteva. Mehanizacija Crnagoraputa je na terenu i vrše se pripremni radovi za asfaltiranje putnih pravaca na području opštine.

Vrijednost radova je 86 hiljada eura, a sredstva je obezbijedila Vlada Crne Gore preko Direkcija javnih radova.

Samir Agović

“Nastavićemo sa modernizacijom puteva na području MZ Dašča Rijeka i Kruščica, zatim Radmanci i MZ Tucanje u zaseoku Orahovo. Do sada na ovim aktivnostima, ukupno smo u ovoj godini uradili 3,8 kilometara asfalta u saradnji sa građanima iz dijaspore i Direkcijom javnih radova. Da podsjetim da smo imali donaciju koju smo realizovali u ljetnjem periodu. Uz ovih 1,8 km, koje ćemo sada ugraditi, ukupno ćemo imati 5,6 kilometara modernih lokalnih puteva na području naše opštine. Ovo je značajno za dalji rad i život naših ljudi jer smo najkritičnije dionice asfaltirali i mislim da će građani osjetiti benefite. Kada govorimo o modernizaciji lokalnih puteva, očekujem da ćemo imati još jedan kilometar za asfaltiranje koji ćemo obezbijediti preko međunarodnog projekta za razvoj ruralnih sredina što će dodatno uvećati kilometražu modernih seoskih asfaltnih puteva”, istakao je predsjednik opštine, Samir Agović.

DENIS BOŽOVIĆ

2 KOMENTARI

  1. Cijte ove sprdnje sta govori ovaj Presjednik,Ovo je bruka i sramota 5,6 kilometara
    Pa gdje to ima ada ima kod nas.Jos tuznije i zalosnije je sto uradise od potoka stavise cijevi i napunise zemlju bez uredjenja.

  2. Pored toga sto su cijevi malog precnika,jos vise ne valja plitko ukopane cijevi izmedju mostova, cime se remeti ravna povrsina nakon zatrpavanja.

OSTAVITI ODGOVOR