UNION POBIJEDIO NA GOSTOVANJU, RAMDEDOVIĆ NAJBOLJI NA TERENU

FK Union

Fudbalski klub Union 05 Kayl/Tetange iz Luksemburga, koji vode naši ljudi iz Crne Gore na čijem je čelu Mita Ličina, predsjednik i dva potpredsjednika Asmir Cikotić i Slaviša Mocić u novoj sezoni ne zna za poraz. Uknjižili su i treću pobjedu u nizu, dvije u prvenstvu i jednu u kupu FLF.

Juče je Union gostovao u Sanemu i protiv istoimenovanog kluba slavio sa 2:0.

U prvom poluvremenu, prije prvog gola igrači Uniona su pogodili dva puta prečku i jednu stativu. U 35 minutu, solo akcijom Tony Lopes dovodi Union u vođstvo. U nastavku Union nastavlja da dominira i na dodavanje, juče najboljeg igrača Uniona, Merisa Ramdedovića centarfor Uniona Tony Lpoes postžzei drugi gol.

U drugom poluvremenu domaćini su zaprijetili u par navrata ali je golman Uniona, Elvin Šabanović bio nesavladiv.

Asmir Cikotić:

Igrali smo dobro danas i pravo je čudo kako nismo postigli još neki gol. Ali i ovako smo zadovoljni, osvojili smo tri nova boda koja nas vode na sami vrh tabele. Bilo je pravo zadovoljstvo gledati našu mladu ekipu kaja je i danas prikazala fanstatičnu igru i ostavila srce na terenu. Danas smo imali utisak da igramo na našem terenu jer je naše publike bilo duplo više nego domaće, zato im dugujemo veliku zahvalnost na bezrezevnoj podršci.