U PETNJICI POGINUO MUJO RASTODER

6
1111
Mjesto udesa

Danas je u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u mjestu Plandišta kod motela u Petnjici  oko 18:00 časova, poginuo Mujo Kadrijin Rastoder (63).

Nesreća se dogodila kada je stradali, upravljajući motorom iz pravca Berana prema Petnjici, izgubio kontrolu i udario u bankinu pored puta.

Na licu mjesta su bili medicinari iz obližnje ambulante pokušavajući da pruže prvu pomoć. Kola hitne pomoći iz Berana sa ljekarima i medicinskim osobljem došla je nakon pola sata i mogli su samo konstatovati smrt preminulog.

Nakon uviđaja tijelo Muja Rastodera prebačeno je u Podgoricu kako bi se izvršila obdukcija.

 

6 COMMENTS

  1. Dobri nas Mujo, Petnjica vise nece biti ono sto je bila, bez tebe. Neka ti Allah podari najljepse mjesto u dzenetu. 😪😪😪

  2. Ako je postojao covjek bez mahane to je bio Mujo.Nenametljiv,tih i toliko mudar da smo svi u teskim trenucima isli kod njega po savjete,koje je on sa zadovoljstvom davao.Hvala ti za sva dobra djela a nama koji smo te poznavali ostaje da te do smrti po dobru pominjemo.

  3. Jedan potpuno netipican Bihorac: boem, postenjacina, nacitan…0% zavidan, 0% zloban….saljivdzija…
    Sjecam se da bi oprao farmerke i cijelu noc ih susio pored sporeta, a za to vrijeme bokal kafe i jos jedna procitana knjiga. Bio si dobar komsija Mujko. Stalno si pricao o motorima i ako ti niko nije vjerovao na kraju si ga kupio i on ti dosao glave!
    Pocivaj u miru Mujko!

  4. Nemogu da verujem svoim ocima sta citam 😢😢 Jedna velika Ljudina Legenda Moj veliki drugar tako da ode 😢😢 Da ti ALLAH podari lijepi dzenet

LEAVE A REPLY