OO BS PETNJICA: NURKOVIĆ URADIO VIŠE ZA BIHOR NEGO SVI BIVŠI MINISTRI ZAJEDNO

1
293
OO BS Petnjica

Opštinski odbor Bošnjačke stranke čestitao je Dan opštine građanima Petnjice uz želje da svaki naredni rođendan svoje opštine dočekaju u boljoj atmosferi i boljem ekonomskom, privrednom i kulturnom položaju.

“Poslije pet godina od vraćanja statusa opštine, svjedoci smo infrastrukturnog razvoja Petnjice, što je u značajnoj mjeri zasluga države i određenih resornih ministarstava, posebno ministarstva saobraćaja koje je na čelu sa ministrom Nurkovićem (BS) više uradilo za Bihor u posljednje dvije godine nego isto ministarstvo i svi ministri njegovi u prošlim sazivima. Takođe, važno je istaći nesposobnost lokalne uprave da otvori bilo kakva radna mjesta u realnom sektoru zbog čega imamo najveći odliv stanovništva u novijoj istoriji”, stoji u poruci OO BS Petnjica.

1 COMMENT

  1. Js samo da pitam jeli to ovaj Nurkovic sto ukinu zenama primanja a dijeli njemu povisicu.Istino tuzna li si i jadna lopov do daske zaposlio sve svoje do devetog kolena a uradio puno sprdate se sa Narodom.Tako im i treba kada vas biraju..

LEAVE A REPLY