IZLOŽBA FOTOGRAFIJA “PRIRODNE I KULTURNE LJEPOTE BIHORA” VEČERAS U 19 ČASOVA

Turistička organizacija Petnjica u okviru Bihorskog kulturnog ljeta večeras u 19 h u Centru za kulturu u Petnjici organizuje izložbu fotografija pod nazivom „Prirodne i kulturne ljepote Bihora“. Na izložbi će biti predstavljeno 20 fotografija od osam autora koji su učestvovali na nedavno završenom nagradnom foto konkursu koji je organizovala TO Petnjica. 

Na konkurs je stiglo oko 70 fotografija, a žiri u sastavu: Mehdija Adrović, Nermina Muratović i Enver Rastoder je odabrao 20 fotografija koje će večeras biti izložene. Žiri je takođe donio odluku da od pristiglih fotografija na konkurs nagradi prva tri mjesta.

Prva nagrada je pripala Mileti Vukićeviću za fotografiju „Džamija noću“, drugu nagradu će podijeliti Alisa Rujović za fotografiju „Pločnik“ i Lion Hodžić za fotografiju „Goleš“, a treć nagrada je pripala Vladimiru Šćekiću za fotografiju „Panorama Petnjice“

Dobitnicima će nagrade biti uručene večeras na izložbi, kao i zahvalnice svim autorima koji su učestvovali na foto konkurs.

“Nadamo se da ćemo i u narednoj godini imati foto konkurs na kome će se prijaviti veći broj autora sa još kvalitetnijim fotografijama koje će biti korišćene za promovisanje prirodnih ljepota i kulturnih znamenitosti našeg kraja. Pozivamo sve ljubitelje fotografije da večeras budu sa nama”, izjavio je direktor TO Petnjica, Rešad Muratović.

D.B.