PRIJATELJI RADIJA: SA AUTOBUSIMA “SIMON VOYAGES” SIGURNO I UDOBNO DO CILJA

simon

Autobusi firme SimonVoyages iz Berana, već duži niz godina krstare drumovima širom Evrope i prevoze putnike do raznih destinacija. Ono što izdvaja ovu kompaniju to je što su, osim prevoza putnika na redovnim linijama, poznati i kao pouzdani za đačke ekskurzije o čemu svedoče i njihovi autobusi na atraktivnim turističkim lokacijama.

Pred početak ljetnje turističke sezone, vozni park ove kompanije je bogatiji za par vozila koja su spremna da pruže udobnu i sigurnu vožnju, uz nezaoblizno dobre vozače što ovu kompaniju čini posebno ponosnu.

Simon

„Naslijedili smo nekada najpoznatiju firmu za prevoz putnika u bivšoj SFRJ čiji su vozači ostali upamćeni po tome da su bili najpouzdaniji. Dosta tih vozača je i dalje u našoj firmi i dalje voze i taj trend sigurnosti u vožnji smo i dalje zadržali što nas čini posebno ponosnim. Sigurnost putnika je najbitnija pa tek onda dolazi udobnost. Čemu udobnost i komfor ako putnik nije siguran, ako putnik ne može da se opusti i da uživa u vožnji. Sigurnost prije svega, pa onda udobnost pa tek na kraju jesu povoljne cijene. Vodimo računa o našim putnicima da uvijek budemo povoljni kada je u pitanju cijena karata. Tako smo i za ovu ljetnju sezonu spremili posebne povoljnosti, kao što je cijena povratne karte na relaciji Berane – Luksemburg koja košta svega 130 eura, a za djecu do pet godina putovanje je besplatno”, istakli su iz menadžemennta SimonVoyages.

D.B.