FOTO PRIČA: ĐUKANOVIĆ U PETNJICI

4
890

Predsjednički kandidat Demokratske partije socijalista Crne Gore Milo Đukanović nastavio je svoju predsjedničku kampanju današnjom posjetom Petnjici.

Milo Đukanović je u petnjičkom lovačkom domu razgovarao sa brojnim građanima Petnjice, koji su se okupili u znak podrške budućem predsjedniku Crne Gore. Tokom boravka u Petnjici, Đukanović je još jednom naglasio da su izdašni prirodni resursi i vrijedni domaćini bihorskog kraja najveće bogatstvo ove opštine.

“Zajedno sa svim građanima Crne Gore, Bihorci su dali snažan doprinos očuvanju multientičkog u multivjerskog sklada u teškim vremenima za državu, što je ujedno značilo i snaženje crnogorske državne stabilnosti. Zbog svega toga, na predsjedničkim izborima 15. aprila odlučujemo da li će Crna Gora nastaviti putem te stabilnosti i napretka i za građane Bihora neće biti nikakve dileme kakav će izbor napraviti, poručio je Đukanović.

On je održao i sastanak sa članovima i aktivistima Opštinskog odbora DPS Petnjica, sa kojima je razmijenio informacije o dosadašnjem toku kampanje i obavezama koje svima predstoje u posljednjoj sedmici pred izbore za predsjednika Crne Gore, koji će biti održani 15. aprila.
Svoju predsjedničku kampanju Milo Đukanović nastavlja u Bijelom Polju, gdje će večeras u 19 sati u sportskoj dvorani u Nikoljcu biti održana velika pobjednička konvencija „Milo Đukanović – za stabilnost i napredak Crne Gore“.

Vlasnik fabrike peškira “EUROBOR”, Meša Adrović, koji je i predsjednik SO Petnjica, uručio je Đukanoviću poklon paket peškira iz ove fabrike.

Dolazak Đukanovića pratio je veliki broj građana, koji su poslije održanog govora u Domu kulture prisustvovali koktelu kod novog lovačkog doma u Petnjici.

ALDIJANA NOVALIĆ

 

4 COMMENTS

  1. Pojedini bihorci na ovoj foto priči pokazuju ljubomoru prema svom podaniku,tako što se utrkuju ko će mu uputiti najljepši osmeh misleći da prigrabe gospodara samo za sebe,što je nemoguće,jer gospodar im uzvraća sumljivim osmjehom.

LEAVE A REPLY