AGOVIĆ: ČISTIMO PUTEVE DAN-NOĆ SA MALO LJUDI I MEHANIZACIJE, POTREBNO RAZUMIJEVANJE I STRPLJENJE GRAĐANA

Sniježne padavine koje su zahvatile sjever Crne Gore, pa tako i područje Bihora izazvao je brojne probleme, ali i uznemirenost kod građana zbog otežanog odvijanja saobraćaja.
Iz Komunalnog preduzeća pozivaju građane na strpljenje i poručuju  da rade sve što je u njihovoj moći kako bi omogućili nesmetano odvijanje saobraćaja na području Bihora.
„Ovim putem želimo da svima onima koji se interesuju objasnimo da naše preduzeće trenutno čisti snijeg sa jednim kamionom, jednom JCB mašinom i jednim traktorom. Da smo prvi dan uspjeli da očistimo put Stenice-Petnjica-Bor-Savin Bor-Kruščica, zatim put Petnjica-Podvade, puteve u Daščoj Rijeci, Trpezima , te MZ Lagatore i Vrbici, a danas ćemo očistiti i ostale lokalne i nekategorisane puteve. Ako pogledate glavni regionalni put put Berane- Trpezi- Kalače, zatim lokalne puteve u nekim drugim opštinama vidjećete da taj regionlni put koji održava CG put jos nije očišćen, ništa bolje stanje nije ni na lokalnim putevima u drugim opštinama, da su naši rezultati znatno bolji, sa mnogo manjom mehanizacijom i brojem radnika. Pa molimo gradjane na razumijevanje i strpljenje, radimo sve što možemo, radimo i po 15 sati dnevno“, izjavljuje za portal Radija Petnjica, rukovodilac službe u doo Komunalna djelatnost, Rifat Agović.

ALDIJANA JAVOROVAC