SANIRAN PUT U MZ RADMANCI

9
886
MZ Radmanci: Foto Semir Ličina

Danas je Komunalno preduzeće Petnjica, na inicijativu Predsjednika Opstine Petnjica Samira Agovića  u MZ Radmanci nasipali put. Na taj način je uvažena molba mještana da se sanira skoro uništeni put koji je jedna od glavnih saobraćajnica u ovom selu.

 

9 COMMENTS

 1. Ali smo zaboravili da ovo nije 1950 god. Da nam puteve nasipaju kamenom i zemljom.
  Ali dobroje nema rata tako kazu nasi stari koi su zapamtili drugi sv.rat.

 2. Moze malo konstruktivne kritike sugestija na racun Vasih textova
  1 uvijek tj jako cesto ako se nesto radi «na inicijativu» po ideji predlogu « rekao je izjavio je « djelo tj aktivnost nekako pada u sjenku osobe koja to kaze. Potamnite slova i promovisete fakticki ljude a s obzirom da su uglavnom isti ispada nekako lose
  U ovom slucaju je i prezime pogresno

  • Ispravili smo prezime i izvinjavamo se zbog toga. A ostalo – napisano je čija je inicijativa kao što je napisano više šputa kada je inicijativa potekla od nekog drugog. Ne vim ništa sporno u tome. To je standard. Svakako Vam hvala na konstruktivnim kritikama.

 3. Primijetno je da portal radija u 90% tekstova uvelicanim slovima istice ime predsjednika koji manipuse novcem i svijescu gradjana i time od jednog uvezbanog manipulatora, sa registrovanim aferama, pravi kult licnosti.Umjesto da favorizuju proizvodjace u realnoj proizvodnji u svim granama oni favorizuju jednog prevaranta.

  • To što Vi kažete da je “primjetno” nije baš primjetno. Nije “primjetno” da je predsjednik pomenut u 90 odsto tekstova (a to se može provjeriti prostim uvidom u tekstove i to može uraditi svako). Nadalje, u našem dizajnu nema “uveličanih slova” već samo boldovanih, a boldovana su sva imena koja se pominju u tekstovima (što se može provjeriti prostim uvidom u tekstove i to može uraditi svako). O ostalim kvalifikacijama ne bih jer je to Vaše pravo da tako mislite. Svakako hvala što nas čitate.

 4. Ako nijeste znali,ovakve inicijative pokrecu gradjani mjesne zajednice a opstinske sluzbe ih razmatraju, a vi favorizujete jednu licnost, koja sa tim nebi smela da ima veze.Makar ja sam stekao utisak da je ova opstina privatno vlasnistvo jednog covjeka a ne svih njenih gradjana.Niti jedna mostika po bihorskim potocima nije uradjena a da on nije slikan i ubacen na portal.

LEAVE A REPLY