DVA DANA NEMA STRUJE U MZ RADMANCI, NAJRIZIČNIJE U SIRARI “RADMANČICA”

2
557

Mještani MZ Radmance od juče ujutro nemaju struje, a predsjednik te MZ Enver Rastoder kaže da su više puta zvali nadležne i da im je obećano da će problem riješiti do kraja dana.

“Obećali su i za juče da će biti riješiti problem, ali ništa. Danas smo ih zvali deset puta i još nema ekipa na terenu. Ljudi su u velikom problemu”, rekao je Enver Rastoder, predsjednik MZ Radmaci.

Mladi farmer, Kenan Rastoder kaže kako je ovo nevjerovatna situacija u kojoj niko ne vodi računa o potrebama ljudi.

“Imam više od 1.500 litara mlijeka u sirari spremnih za proizvodnju, ali struje nema i ne znamo ni kada će doći. Evo me sada u kamionu i kupim od građana mlijeko. Moram ga uzeti jer nijesu oni krivi što nema struje. Ako se pokvari, neka se pokvari, šta da radim. Osim ovog mlijeka, hladnjače u sirari su pune gotovih proizvoda. Tamo je potrebna određena i konstantna temperatura od 16 stepeni, pa ako uskoro ne dođe struja mogu štetovat i to. Rizik je preveliki, a najgore od svega je to što dva dana niko nije našao za shodno ni da se pojavi i pita možemo li i kako ćemo. Katastrofa i od opštine i od države. Ne može se ovdje praviti bilo kakav biznis”, kaže Kenan Rastoder.

2 COMMENTS

  1. Moj Kenane,boli njih ona stvar za tebe i mene.Da su izbori blizu dojurili bi ko’ kerovi,za čas.Burazeru snađi se nekako,Bog da ti je u pomoć.

LEAVE A REPLY