PETNJICA: PREDATO 50 ZAHTJEVA ZA PROCJENU ŠTETE OD ZEMLJOTRESA

5
528

Komisiji za utvrđivanje štete nastale od posljedica zemljotresa do sada je predato oko 50 zahtjeva. Kako navodi jedan od članova Komisije, očekuje se da do kraja sedmice trebao da bude završen obilazak terena, a nakon toga i eventualna procjena štete, koju će nakon toga proslijediti Vladi u Podgorici.
Iz Komisije navode da očekuju dolazak ekipe iz Berana, tačnije iz Direktorata za vandredne situacije, koja će zajedno sa njima obići određeni broj domaćinstava i zajedno procijeniti nastalu štetu.

Komisija broji tri člana, koju čine, predsjednik Komisije Adis Ličina, članovi Haris Adrović i Irfan Agović.

Reporteri Radija Petnjica su obišli više kuća koje su pretrpjele izvjesna oštećenja. Prije nekoliko dana objavili smo fotografije iz privremenog smještaja porodice Beriša, a juče smo obišli kuću Rašita Ramdedovića koja je, prema tvrdnjama vlasnika, takođe oštećena.

ALDIJANA JAVOROVAC, ALDIJANA NOVALIĆ

 

5 COMMENTS

  1. I supe gdje se drze drva ispucale od zemljotresa pa dobro doslo da se sanira steta,pametno razmiljaju Bihorci,hahah mozda trebate I donaciju trazit.

  2. Sve ce to Agovic I Adrovic pozlatit,ako njima bude sta napuklo kad je dzabe dobro je,sta ce radit ovi dijasporci sto nema ko da procijeni njihovo ko ce njima platit stetu to ce Agovic sebi napravit jos jednu kucu a Adrovic jos jednu fabriku idemo Bihorci nema krize dok imate tako dobre foteljase.

  3. Ko ce vršiti procjenu te štete? Sad ce biti korupcije a ona ce glasiti ovako: pola gazdi, pola ovim DPS.ovcima utovljenim

  4. Popravite kuće ovim gastarbajterima,oni su najviše “ugroženi”.Ako ostane što za sirotinju ostane,ako ne nikom ništa.

LEAVE A REPLY