OO SDP PETNJICA: VODA U PETNJICI PUNA PIJESKA

6
497

Opštinski odbor SDP Petnjica saopštio je da je voda za piće sa izvorišta Popča u Petnjici zamućena do tolike mjere da joj boja varira od svijetlo do tamno smeđe boje. Ipak, kažu oni Petnjičani su dobili zvaničnu informaciju da je ispravna za piće.

“Petnjičani, slobodno konzumirajte takvu vodu jer iako je prepuna pijeska bakteriološki je ispravna i nema bojazni da vam se nešto može desiti. Dokazano je da se izvorište vaše pijaće vode ne miješa sa vodama iz riječnog korita, što je najbitnije i dobili obećanje da će odgovorna vlast i odgovorni ljudi u komunalnom tragati za rješenjem kako bi na najbolji način odgovorili onim koji vjeruju i imaju razumijevanja za njihov rad i napore u rješavanju problema i poboljšanju života u Petnjici. Onima koji vjeruju neće biti čudno ni da ta ista voda ,,pođe uz brdo”, a nama koji ne vjerujemo…Bože moj, ima okolnih izvorišta pa da se snalazimo dok ne povjerujemo. A kada povjerujemo nećemo brinuti o tome da li je mutna voda bakteriološki ispravna već ćemo se radovati pobjedama Petnjice. Nazdravlje nam”, saopštili su iz OO SDP Petnjica

6 COMMENTS

  1. Pa direktor komunalnog je kazao da je voda ispravna za pice i ako je mutna a pijesak to ce mozda rec direktor da je to prirodni vitamin i dobar po zdravlje ?

  2. Sram vas bilo što mi ne objavljujete komentare već nekoliko puta.Kako se ovo zove do-cenzura.Da je komentar uvredljiv nebi mi bilo krivo.Napišite da barem znamo da mišljenja i komentari koji se ne slažu sa stavovima SDP-a neće biti objavljivani.Zbogom vi “pošteni” i “principijelni” ljudi.

  3. Ne interesuje me ni jedna politicka stranka
    ali zbog cega ovoliki napad na DPS od strane SDP kad su 20 godina bili koalicioni partneri.

  4. Sto ne objavis komentar clanu sdp nista nije uvredljiv samo sam istinu napisao i neznam sto te to toliko istina boli.

  5. Ama čovječe,ne mrzim nikoga ,naprotiv.Samo sam kritikovao to što je jedna mlada osoba,koja treba da bude rasterećena i puna ljubavi prema Bihoru i Bihorcima,uradila nešto što je neprimjereno ñjenoj ličnosti i obrazovanju.
    Cijenim ljude koji su tvoja politička opcija,Rastodere posebno.Pozdrav

LEAVE A REPLY