KORAĆ: JEDINO SD BILJEŽI RAST U ODNOSU NA PARLAMENTARNE IZBORE

Safet Korać

Safet Korać, nosilac liste “Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Petnjicu” je rekao da su Socijaldemokrate Petnjice ostvarile odličan izborni rezultat i pokazali da su ozbiljan politički akter.
“Vodili smo pozitivnu kampanju, u kojoj smo se vodili principima izvorne socijaldemokratije i bili istrajni u tome da pokažemo da nas odlikuje drugačija politička kultura i da se ozbiljnim političkim djelovanjem mogu postizati dobri rezultati.
Nismo se bavili drugima, jer smo imali svoj program, koji smo kreirali u komunikaciji sa našim sugrađanima, pa smo shodno tome imali mnogo toga da predstavimo i našu pažnju nismo posvetili političim konkurentima, već našim biračima, zbog kojih i postojimo i čija očekivanja nastojimo da ispunjavamo.
Bihorke i Bihorci su prepoznali naše iskrene i dobre namjere i potvrdili ispravnost našeg postojanja na političkoj sceni, ali su nam dali i zadatak da budemo još bolji, jači i da istrajemo u namjeri da stvaramo bolji životni ambijent i gradimo bolju budućnost za generacije koje stasavaju.
Protekli izbori pokazali su da samo oni koji imaju jasnu viziju razvoja i nude konkretna rješenja opstaju. Jedino su Socijaldemokrate na ovim izborima u Petnjici postigle rast u odnosu na parlamentarne izbore i to za 53%, što je dokaz da smo na pravom putu i da nam ljudi vjeruju. Spremni smo da činimo vlast i odgovornim djelovanjem sprovodimo ono što smo ponudili našim sugrađanima.
Ponosni smo na to što smo okupili najbolje ljude na našoj listi i dobili priliku da u lokalnom parlamentu predstavljamo one koji su nam ukazali povjerenje i zastupamo interese svih građana i našeg Bihora. Uvažene sugrađanke i sugrađani 357 puta hvala”, rekao je Korać