ŠKRIJELJ: MUHOVIĆ I DALJE ISPIJA KAFE NA RAČUN GRAĐANA

Zeid Škrijelj

Zeid Škrijelj, kandidat za odbornika SD Petnjica, reagovao je na optužbe prvog čovjeka petnjičkog BS Adnana Muhovića.

“Ništa ljepše, inteligentnije i kulturnije se nije ni moglo očekivati od „kahvedžije“, koji je već pokazao svoje (ne)znanje, umijeće u niskim, nekulturnim, nemoćnim, primitivnim i površnim piskaranjima.
Žao mi je što bivši predsjednik Skupštine opštine Petnjica, toliko politički pogubljen, da se u svom političkoim buncanju, ne mareći ni za šta, nemilosrdno upušta u stavljanje u negativan kontekst konobarske profesije, koju mi itekako smatramo dostojanstvenom.
Shvatili su Bihorci da on odavno otrgnut od njegove političke partije, koketira sa društvom iz Demokratskog fronta i neobuzdano tumara političkom scenom, gušeći se u sopstvenim ispadima, nanoseći time veliku štetu i listi na čijem je čelu.
Gospodin Muhović je građane Petnjice do sada koštao preko 50.000€, ako uzmemo u obzir samo njegove plate, a imajući u vidu to da je on svoje radno vrijeme provodio u kafićima ispijajući kafe, takođe na račun naših građana.

 

Važno je napomenuti i to da je i zamjena donacije službenog automobila marke „dacia logan“ za „opel insigniu“ i omalovažavanje donatora koštalo građane Petnjice približno 10.000€. Zloupotreba donacije od strane „kahvedžije“ ukazuje na to da se tu očigledno radilo o obezbjeđivanju udobnosti njegovog prevoza od kafića do kafića, jer je u petnjičkim i beranskim kafićima obavljao funkciju predsjednika SO Petnjica.
Bitno je da građani znaju i to da sekretar Skupštine opštine Petnjica, koji je takođe iz redova Bošnjačke stranke, građane Petnjice košta više nego potpredsjednik Opštine.
Dakle, dragi moji građani Petnjice ukoliko saberemo i oduzmemo, dostojanstveni su vas do sada koštali preko 100.000€. Kahvedžija i bivši predsjednik SO Petnjica, još uvijek živi na račun Petnjičana i to u iznosu većem od 1.000€ na mjesečnom nivou.
Pitam se samo šta su za 4 godine uradili da zarade svoje plate? Odgovor na ovo pitanje je jednostavan: ništa.
Toliko o pogubljenom političkom buncalu Adnanu Muhoviću i njegovom dostojanstvu”.