MUHOVIĆ: ŠKRIJELJ SE DODVORAVA SVOJIM ŠEFOVIMA IZ DPS-A

Adnan Muhović

Predsjednik OO BS Petnjica i nosilac liste te partije Adnan Muhović kaže da nije čudno to što je kandidat za odbornika SD Zeid Škrijelj odlučio baš danas da napiše par rečenica protiv njega i Bošnjačke stranke, uoči današnje promocije DPS-a u Petnjci.

“Jadno i bijedno kao što je njemu i njegovoj Ramada partiji svojstveno. SD koji je inače jeftini konditorski proizvod DPS-a je koštao građane Crne Gore preko 50 miliona eura, a samo 30 miliona je koštalo građane njihovo “petljanje” oko petlje Smokovac! Što se tiče ispijanja kafi, građani znaju dobro o meni na šta sam spreman bio kada su u martu ove godine bili ugroženi nacionalni interesi Bošnjaka.

 

To asimiliranom i isfrustriranom konobaru sa crvenom kravatom, međutim, nije jasno, jer je šef njegove partije iz zna se koje “čuvene” porodice. SD je partija koja nema svoj stav o važnim pitanjima koja potresaju društveno-političku javnost, kao što je postavljanje krsta na Sahat-kulu i sve drugo što je zaokupljalo paznju Bošnjaka i drugih muslimana u CG. Jednostavno, SD je partija bez stava.Takođe, potpredsjednik sezonske partijice bi trebao da zna da nije u nadležnosti predsjednika  Skupštine nabavka vozila, tako da neka tu poruku uputi na adresu njegovog šefa. Umjesto da se zastidi svoje funkcije koja je opteretila građane Petnjice, a koju obavlja u lokalnim kafićima igrajući igrice kao adolescent, on proziva mene i BS.
Oko koalicija bi mu najbolje bilo da ćuti, jer SD i nije u koaliciji, svi znaju da je sastavni dio DPS-a i da im je partijski šef Meša Adrović, koji na njih viče kao na malu nestašnu djecu. Nego svaka polemika sa drugom Pozitivnom je suvišna i 26-og u nedjelju građani će im odredit mjeru kao i na prošlim izborima. Ovim svojim reagovanjem stavljam tačku na dalju polemiku, jer mi je ispod nivoa da polemišem sa anonimusom kao što je Zeid Škrijelj”.