PETNJIČKI DPS PORUČIO DEMOKRATAMA: NE PLAŠITE BIHORCE

7
760
DPS, preao izbornu listu

Saopštenjem za javnost oglasili su se iz OO DPS Petnjica reagujući na navode izrečene na konvenciji Demokratske Crne Gore u Petnjici. Saopštenje prenosimo u cjelosti.

“Demagozi nijesu imali drugi cilj, osim da svojom konvencijom i porukama koje su sa nje poslali isprepadaju građane Petnjice i bihorskog kraja, očigledno nesvjesni da to nije uspjelo ni u mnogo teža vremena njihovim političkim očevima i đedovima, a današnjim partijskim ideolozima. Nema drugog objašnjenja za svojevrsnu „okupaciju“ Petnjice, u koju su Demagozi bukvalno dovukli svoje aktiviste iz svih krajeva Crne Gore kako bi napunili salu u kojoj je, na kraju, bilo najmanje Petnjičana. Nije naš grad veliki, primijeti se svaki automobil sa strane, posebno kad nahrupe svi odjednom, kao Demagozi.

To je samo izazvalo podozrenje Petnjičana, koji odlično prepoznaju politiku koja je formirala sedmi bataljon i koja je imala planove sa Petnjicom, a sada upakovana u „umiveniju“ političku oblandu pokušava da političkoj grupaciji obezbijedi multietnički alibi i podršku bošnjačkog naroda u svrhu predstojećih izbora. Zato i nijesu sa sobom poveli Velizara Kaluđerovića i Nevena Gošovića, kojih će se vjerovatno odreći do predsjedničkih izbora na proljeće.

Ali su se zato siti iskukali i zapomagali po Petnjici o nekakvoj navodnoj ugroženosti, glumeći žrtve čak i pred našim nanama, dok su ih zamajavali pričom da bi napravili fotografije za svoju ličnu promociju. I to je sve za što njima Petnjica treba. Čak su i za nosioca liste izabrali čovjeka koji je do skoro živio u Podgorici, pa nas sad ubjeđuju da on najbolje zna šta Petnjici treba. Kad se sve nasloži, još je preostalo da nam Bečić obeća da će osloboditi Bihor od Bihoraca, a nije isključeno ni to da čujemo od njega.

Taj bivši decenijski funkcioner SNP-a se usudio čak da stidljivo pomene Srebrenicu, naravno, opet zloupotrebljavajući strašan genocid da bi slagao i pokušao čak i na toj temi da dobije koji politički poen.

Završiće se i ovi izbori u Petnjici, DPS će opet biti pobjednik, ali će se dugo prepričavati demagoška, histerična, kukavička, prevarna ekskurzija koja je danima opsijedala petnjičke ulice i nestala istom brzinom kojom se i pojavila, u magli”.

7 COMMENTS

  1. Bihorce jedino dps plasi duhovima 90-ih koje je sama stvorila. Ipak Demokrate su partija buducnosti a dps proslosti.

  2. Cccc sto se radi… jos pratite auta sa strane vjerovatno i biljezite ko je bio i sta je radio da bi im se kasnije oduzili na “neki” nacini zaplasivanjem ili ucjenama… mislim da mi treba da se plasimo politike koju vodi DPS skoro 30 godina kao da zivimo u vremenu monarhističke diktature CRNA GORA NE ZELI DIKTATORA! Vrijeme je da se oslobodimo svih ucjena i da se gradjani jednom vec probude i shvate da se ova vlast sjeti njih samo u doba izbora mjeces dana prije… dozvolite probajete sa nekim novim sigurno vam nece biti gore pa boze moj ako ne bude dobar sigurno se da smijenit ovako vise ne ide…

LEAVE A REPLY