SD PETNJICA: REALIZOVAĆEMO SVE ZA ŠTA SE ZALAŽEMO

Safet Korać

Nosilac liste “Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Petnjicu” Safet Korać, poručio je Petnjičankama i Petnjičanima da Socijaldemokrate pružaju ruku svima koji imaju ideje, volju i želju da doprinesu stvaranju uslova za kvalitetniji i bolji život u Petnjici.

“Mi se zalažemo za rješavanje ključnih izazova sa kojima se susrijeće narod u Bihoru, jer sam uvjeren da dobrim idejama, znanjem i istrajnošću u njihovoj realizaciji možemo doći do značajnog napretka”, kazao je Korać.

Korać je kazao da Socijaldemokrate Petnjice čine mladi ljudi okupljeni oko zajedničkih ideja, koji vole svoj zavičaj i oni, kako je naveo, iskusniji koji su godinama unazad svojim zalaganjem i radom pokazali odgovoran odnos prema bihorskom kraju.

“Želimo da Petnjica bude ljepše mjesto za život, a siguran sam da će zahvaljujući ljudima koji se nalaze na našoj listi to i postati”, istakao je Korać.

On je kazao i da lijepi krajevi bogati prirodnim resursima zaslužuju odgovoran odnos kako pojedinaca, tako i vlasti, i da zbog toga oni insistiraju na pojedinačnoj odgovornosti i da se zalažu za ostvarivanje ciljeva koji su u interesu svih građana, jer polaze od toga da se interes naroda mora stavljati ispred ličnog interesa.

“Sa Socijaldemokratama građani znaju na čemu su. Naš slogan “Dosljedno” govori da ćemo realizovati ono što za šta se zalažemo. Naš cilj je da u Bihoru ne bude onih koji nemaju ništa, nego da svi imamo dovoljno, da svako živi život dostojan čovjeka i da stvaramo mogućnosti za život za koji sami zarađujemo. Socijaldemokrate Petnjice su okupljene oko vrijednosti kakve su poštovanje, povjerenje i uzajamna briga za sve Bihoce i Bihorke”, naveo je Korać.