CRTICE IZ RADIJA: DA LI JE ERDOGAN DOLAZIO NA BALKAN ZBOG IZBORA U PETNJICI?

1
671

U Petnjici ništa novo, struje nema, radovi na putu u završnoj fazi.

U redakciji Radija Petnjica, kao i svakog utorka, živo. Okupila se ekipa da se malo prelista dnevno–globalna politička i ekonomska situacija.

Na dnevnom redu neiscrpnih tema, od toga da li je i sa kim Erdogan pio kafu na Skadarliji i s kim je šetao  gazi Isa begovim tgom u Novom Pazaru, pa sve do pobjede desničara Sebastijana Kurca u Austriji. Naravno, situacija se zategne kada se pređe na lokalne društveno-političke teme.

Nezaobilazna je priča da li se i koliko ulaže u Bihor.

Stomatolog iz Berana, Osman Hadrović, koji već 30 godina dolazi do Petnjice iz Berana do svoje ordinacije u OŠ “Mahmut Adrović”, tvrdi da se nigdje ne ulaže kao u opštini Petnjica. Naravno gledano proporcionalno broju stanovnika.

Vladan Folić, profesor i odbornik DF u beranskom parlamentu je, nakon 20 godina druženja sa Petnjicom, uvido da pomaka ima, ali ni približno onoliko koliko se priča i koliko opština Petnjica ima kapaciteta i mogućnosti.

Na kraju, uz petnjičko–beranski humor, geneneralni zaključak je da je Erdogan došao u Novi Pazar zbog lokalnih izbora u Petnjici, da treba Vlade CG da riješi pitanje jutarnjeg zastoja saobraćaja od Plandišta do Gusara, izazvan krdom krupne stoke, tj krava.

DENIS BOŽOVIĆ

1 COMMENT

LEAVE A REPLY