DEMOKRATE PETNJICE: ALEKSA IMA FOTOGRAFIJE SA GRAĐANIMA CRNE GORE, A MILO SA RATIŠTA

Još jedno reagovanje Demokrata Petnjice na navode kolega iz DPS-a je pristiglo na mejl redakcije Radija Petnjica te i njega, kao i ostala objavljujemo u cjelosti i bez uredničkih intervencija.
**********
Ono što i priliči organizovanoj kriminalnoj grupi jeste podmuklo izvrtanje činjenica i nemušto povezivanje Demokrata  sa vašim ideološkim vođama. Aleksi Bečiću prilaze na ulicama širom Crne Gore i u prostorijama Demokrata slobodni građani zahtijevajući fotografiju sa predsjednikom, koji ih ne pita ni za ime, ni za prezime, ni za vjeru, ni za naciju. Zamislite koliko nemate ništa loše o Aleksi Bečiću i pored skeniranja svih vaših službi i paraslužbi, kada se ovim bavite. Samo pokazujete i priznajete svoju nemoc i nervozu.  Sa druge strane vašim nedodirljivim šefovima koji se kriju po jazbinama iz kojih smišljaju kako da opljačkaju narod, ne prilazi ni rodbina a kamoli narod. To je razlika između nas i vas. Aleksa ima fotografije sa hiljadama građana ove zemlje, a vaš lider sa Šešeljem i drugovima sa ratišta. Vjerovatno da posebno mjesto u albumu zauzimaju i fotografije sa sjednica Vrhovnog savjeta odbrane čiji je bio član u trenucima donošenja odluka o formiranju sedmog bataljona. U svom fotoalbumu vaš šef se može pohvaliti i fotografijama sa ratišta, ispred tenkova u maskirnoj uniformi naoružan do zuba. Vjerovatno je išao da širi poruke mira i sloge. Ne možete izbrisati ni fotografije niti uviti vašu rušilačku ideologiju na kojoj ste utemeljeni u novo lažno ruho iza kojeg optužujete druge za ono što ste zapravo vi.
Vaš šef, Milo, je svom nekadašnjem šefu na ratištu, Šešelju, čestitao izlazak iz zatvora. Ostaje da vidimo, kad dođe vrijeme pravne države i vladavine prava, da li će Šešelj uzvratiti čestitku. Samo, koliko je Milo “zadužio” ove građane i Crnu Goru, pitanje je da li će se dočekati da mu se uputi čestitka.
Šešeljevi desetari, najgora slika je slika Petnjice i sjevera Crne Gore koju ste za 3 decenije unakaradili.