VJEROVALI ILI NE: SNIJEG OD 15 CM OSTAVIO PETNJICU BEZ STRUJE CIJELI DAN?!

1
324

Kada je jutros pao rani snijeg na bihorske neobrane jabuke, niko nije ni slutio da će ta, nazovi zimska idila u jesenjem kalendaru, ostaviti Bihor bez struje cijeli dan!! Baš to se i desilo, pa je dio Petnjice upalio poneku sijalicu pred samu noć, a ostatak će to uraditi sjutra. Možda.

Kažu u dežurnoj službi EPCG da je snijeg učinio svoje.

“Znaš kako je gadno kad snijeg padne sad na list, pa obali bandere. Iha, nije to lako”, rustično i revnosno je objasnio dežurni u službi.

Šta god da je objašnjenje i opravdanje, informacija je da je dio Petnjice i dalje u mraku, a u tom dijelu našeg “malog mista” je i Radio Petnjica. Zato se ne čuje naš signal. Iz pomenute službe kažu da su se ekipe povukle sa terena u 22 sata i da će opet na taj isti teren ujutro “a zora svane”, tj kad počne radno vrijeme.

Aj da vidmo!

1 COMMENT

  1. Dok DPS i BS plase Bosnjake sa nekakvim Cetnicima Titovi stubovi jos “prenose” struju u 21 Vijeku u jednoj NATO drzavi struja nemoze da pokrece ni jednu Sijalicu halo ciju inteligenciju vi silujete dosta je tih “seljackih” fora na osnovu kojih uzimaze glasove
    BDZ

LEAVE A REPLY