OO DPS PETNJICA: SA PREDSTAVNICIMA AMERIČKE AMBASADE O IZBORIMA

19
633
OO DPS Petnjica

Šefica političkog i ekonomskog odjeljenja američke ambasade u Crnoj Gori, Lesli Freriksen boravila je 3. oktobra u radnoj posjeti u Petnjici. Ona se tokom posjete sastala sa predsjednikom OO DPS Petnjica, Mehmedom Adrovićem i predsjednikom opštine Petnjica Samirom Agovićem.

“Na sastanku je bilo govora oko aktuelne političke situacije u Petnjici, kao i o predstojećim lokalnim izborima u Petnjici. Istaknuta je dosadašnja dobra saradnja sa Ambasadom SAD-a u Podgorici kao i potreba da se ta saradnja unaprijedi u interesu svih građana Petnjice”, stoji u saopštenju OO DPS PETNJICA.

19 COMMENTS

  1. Samo ukoliko DPS odnese pobjedu na narednim izborima Petnjica oze da ocekuje boljitak i psoperitet ! Drugacije nikako ! Zato ocekujem njihovu ubjedljivu pobjedu !

  2. Porucujemo Demagozima da nam na vrata ne dolaze.. zna se za koga mi glasamo i kome cemo dati podrsku. Samo i iskljucivo DPS!

  3. Naravno da saradnja treba da se unaprijedi , to se ocekuje ..nakon pobjede DPS-a , to ce svakako biti jedna od obaveza !

  4. Znaju Amerikanci koliko je bitno da se razvije Petnjica, jer njenim razvojom doci ce i do napretka gradjana.

  5. Najmladja opstina u Crnoj Gori ce sad sa krene putem progresa, izgradnja puta je jedan od prvih preduslova za napredak.

  6. Za pohvalu je to sto je dosla gospodja iz americke ambasade i posjetila grad, jer je tako stavila do znanja za brine o svakom gradu i njenim gradjanima.

  7. Ova posjeta je od znacaja i za grad i ljude, jer tako se upoznala sa svim desavanjima u gradu i sa t sta to treba da se unaprijedi.

  8. U razvoju Petnjice učestvuju svi politički subjekti i građani kao i državne institucije sa vrha a ne samo zastareli DPS.

  9. DPS fabrika fabrikuje samo standardne,konfekciske brojeve “umotvorina”.Gore navedeni stavovi su glasovi robotiziranog uma…to vise ne rade ljudi vec dirigovani, automatizirani kompjuterski procesori.

LEAVE A REPLY