ADROVIĆ RENT-A-CAR: PRVA TAKVA AGENCIJA NA SJEVERU CRNE GORE

Nedavno je u Beranama počela sa radom  prva i jedina agencija za iznajmljivanje putničkih vozila na sjeveru Crne Gore Adrović Rent-a-Car.

Kako su saopštili iz agencije, profesionalizam, povjerenje, sigurnost, prijateljski odnos sa klijentima i najpovoljnija cijena rentiranja vozila, osnovne su vrijednosti na kojima grade poslovnu politiku i budućnost ove agencije.

„U vrijeme kada se na tržištu sve mijenja munjevitom brzinom, potrebno je održati korak sa vremenom i inovacijama a mi ćemo se truditi da svoju poziciju izgradimo i zadržimo njegujući tradicionalne vrijednosti – lojalnost, predusretljivost i pouzdanost. Naš cilj jesu zadovoljni klijenti koji će nam se uvijek vraćati i rado nas preporučivati. Usmena preporuka jeste najbolja reklama i prava garancija kvaliteta usluga“, saopštili su iz menadžmenta Adrović Rent a Car agencije.

Ono što posebno ističu iz ove agencije jeste to da klijent može da dobije auto na bilo kojoj lokaciji. Nihovo je samo da pozovu i da ugovore isporuku automobila na mjesto gdje njima to najviše odgovara, kao i to da sa njihovim vozilima, klijent može i u zemlje EU.

D.B.