SDP PETNJICA: KAD JE DOŠLO STANI PANI DPS – OVCI POSTADOŠE PARTIZANI

1
328
OOSDP Petnjica

Kada se u Petnjici i Bihoru pomene SDP vi u DPS treba da ćutite. Trebalo bi da se crvenite od stida zbog zla koje ste učinjeli Bošnjacima, ćerajući ih devedesetih ratom, a u novo vrijeme ćerajući ih nemaštinom  i vašom DPS poharom u bijeli svijet. Zato vas pozivamo da date odgovore o učinku vaše koalicije sa Miloševićem, kao na primjer: Grize li vas savjest zbog 8000 ubijenih u Srebrenici i logistike koju ste dali genocidu puneći tenkove Karadžiću i Mladiću? Znate li da ste pomogli da isti tenkovi stignu u Prijedor i naprave užasne zločine?

Griže li vas savjest zbog deportovanih Bošnjaka 1992. koje ste poslali na nož Karadžiću? Zacrvenite li se nekad zbog Štrbaca i Bukovice? Stidite li se simuliranih strijeljanja na koje ste izvodili prvake Bošnjačkog naroda nakon što ste ih prethodno mučili i zlostavljali i ubijali boga u njima? Peče li vas savjest zbog 164 momka koja ste poslali da izginu na Dubrovnik dok je vaš lider postrojavao vojsku i mrzio šah zbog šahovnice? Stidite li se riječi vašeg šefa Đukanovića da je Milošević nešto najbolje što se desilo srpstvu i Jugoslaviji? Stidite li se njegovih riječi kod Karadžića na Palama gdje je blagosiljao agresiju na Bosnu, hvaleći se  “teritorijama koje tamo držimo” kao dio plana za stvaranje velike Srbije? Odgovorite zašto ste osnovali Ravnogorski pokret?

Spavate li mirno što se vaša partijska “elita”na zločinu i ratovima, koje ste kao Miloseviceve i četničke sluge vodili, drsko se i besprizorno obogatila? Kako se zovu oni koji se bahato bogate na švercu goriva, cigara, oružja dok nevine građane ubijaju i muče? To ste vi a kako se zovu takvi svaki posteni građanin će znati odgovor. Gospodo iz DPS vaša krvava ratna koalicija sa četnicima koštala je ove prostore 130 000 ubijenih i milione raseljenih.

Zato makar ćutite vi o koalicijama. Tek kad je vašem DPS ratnom huškaštvu počelo da se sudi u Hagu obrnuli ste ćurak. Ili što bi narod rekao- Kad je došlo stani pani DPSovci postadoše partizani. Kad više na četnistvu nijeste mogli da kradete prešli ste na partizanstvo – da bi nastavili da kradete. Zaboravićete vi na Crnu Goru kad više ne budete mogli da otimate od nje.

Vaš lider Sveto Marović je najbolji primjer – čim više od Crne Gore ne može da otima odrekao je se i opet postao Srbin. Nije Crna Gora toliko bogata da može istrpjeti sve vaše pohare kako biste vi bili vječno uz nju.

1 COMMENT

  1. Kad covek slusa ove SDP-ovce pomisli da su oni bezgresni ali izgleda da su zaboravili da su u koaliciju sa DPS ovcima vise od 20 godina i da su i oni ucestvovali u unistenju crne gore.
    Svi su isti nema razlike interes je na prvom mestu

LEAVE A REPLY