TAXI EURO ŠUNTIĆ U PETNJICI

Kompanija EURO ŠUNTIĆ formirala su prvu taksi službu u Petnjici pod nazivom TAXI Euro Šuntić.

„Na inicijativu mnogih naših stalnih putnika i prijatelja koji redovno koriste naš autobuski prevoz PETNJICA – LUXEMBURG, odlučili smo da brend EURO ŠUNTIĆ proširimo na Petnjicu i Bihor kroz moderna, komforna i savremeno opremljena vozila“, kazali su za portal Radija Petnjica iz firme TAXI Euro Šuntić iz Berana napominjući da je to bio glavni razlog za otvarnje taksi službe na području petnjičke opštine.

„Kako smo prvi u ovoj opštini, koji realizujemo taxi-usluga po pozivu, uvjereni smo da ćemo poslovanje obavljati profesionalno i odgovorno, onako kako nam nalažu iskustvo i tradicija u ovom poslu već nekoliko decenija a kako vjerujemo da će se poslovanje ali i zadovoljstvo korisnika odvijati u pozitivnom smjeru, za zimski period je spremno i terensko vozilo. Cilj nam je da zadovoljstvo putnika bude na najvišem nivou, da uz korišćenje autobuskog prevoza iz Njemačke i Luxemburga, putnik ima organizovan i taxi-prevoz“, saopštavaju iz Taxi Euro Šuntić.

Uz udobna i sigurna vozila, kako kažu iz ove službe, Bihorce će voziti po najpovoljnijim cijenama od svega 1 eura po kilometru. „Ono što je potrebno to je da samo pozovu ili pošalju sms ili viber poruku na brojeve telefona  19600  ili 069/019600 i 067/019600 i mi smo očas posla tu, uz ljubazno osoblje i čista i udobna auta“, zaključuju iz ove taksi službe.

DENIS BOŽOVIĆ