PETNJIČKA ADMINISTRACIJA SE PRESELILA U NOVU ZGRADU

3
360
Kolegijum u novoj sali

Prvi radni dan u novoj administrativnoj zgradi u Petnjici protekao je u privikavanju zaposlenih na nove prostorije, ali i na nova pravila odnosno novi kućni red.

Predsjednik opštine Samir Agović je za naš portal rekao da će uslovi rada i vidni komfor poboljšati kvalitet rada.

“Još kada je bilo otvaranje ove zgrade naglasio sam da smo dobili još veću obavezu da radimo više, složnije, odgovornije i da ovdje stvaramo najbolje moguće odluke i rješenja, a sve to u korist naših građana”, rekao je Agović.

Agović je dodao da je prilikom nedavne posjete Luksemburgu povodom dana nezavisnosti Crne Gore od dijaspore dobio pozitivne komentare u vezi sa novom zgradom.

“Ne mogu a da se ne osvrnem i na negativne komentare jednog dijela ljudi kojima su pokušali da zasjene onaj svečani čin otvaranja zgrade. Ovom prilikom bih svima poručio da Petnjica treba da bude odgovorna i prema sebi i prema drugima. U zajednici sa beranskom opštinom smo možda osjećali inferiornost kao manja zajednica, sada kao većinska zajednica u našoj opštini treba da pokažemo razumijevanje, tolerantnost i poštovanje prema drugim zajednicama. Naš narod je pitom, ljubazan, merhametan i siguran sam da ćemo uvijek biti raspoloženi za dobronamjerne ljude koji će dolaziti u Petnjicu”, zaključio je Agović.

SELMA ADROVIĆ

3 COMMENTS

  1. Ja bis se ipak pitao kojem ti Narodu pripadas kako te nije stid i sramota da ne postujes svoju vjeru i ne otvaras zgradu kada je dzuma.Svi koji dolaze u posjetu Opstini,treba da respekuju obicaja a tvoji gosti ne.Priznanje na zgradu kada ces otvorit fabriku zaposlit Mlade.Nismo mi vise iz Dijaspore glupi ako mislis da nas muzes zaboravi.Kazes proslava nezavisnosti CG u Lux.Sto ne kazes istinu malo Naroda bilo nisu htjeli da dodju zbog tvoga ponasanja.I to sto je bilo znam kommentare……Objavi jednom divnu vijest Agovicu kao na primer….Otvaramo 10 novih radnih mjesta

  2. Нек је са срећом (берићетли) Горњим Бихорцима усељење у нову зграду општинске администрације!

LEAVE A REPLY