OO BS PETNJICA: BS TREBA DA POSTAVI PITANJE POVJERENJA IVANA BRAJOVIĆA

6
675
Sjednica SO Petnjica

Opštinski odbor Bošnjačke stranke Petnjica reagovao je na optužbe i isjave kolega iz SD Petnjica. Reagovanje prenosimo u cjelosti.

 

SD je formirana da bi štetila interesima Bošnjačkog naroda, kao i Bošnjačkoj stranci. Njena osnovna uloga je da zamijeni BS u opštinama gdje žive Bošnjaci, ne znajući da ih to može koštati pozicije njihovog šefa Ivana Brajovića. BS bi trebala postaviti pitanje povjerenja predsjedniku Skupštine Crne Gore zbog njegovog udjela u rušenju Bošnjačke stranke i njegovih porodičnih korijena.

Poštovani Bihorci,  lider ove “partije” je čovjek koji je direktni unuk četničkog vojvode Bjelopavlića, što je potvrdio Mileta Pavićević- Čiča, a mi vas samo upoznajemo sa tim činjenicama. Međutim, kada neko nema dva prsta obraza, i kada se ušunjao u vlast u Petnjici preko otetih mandata SDP-a, ne preostaje mu ništa osim da napada časnu Bošnjačku stranku i našeg predsjednika Muhovića, koji je, kao što je poznato opšte interese naroda stavio iznad ličnih, za razliku od mizernih izdajnika tzv. SD-a, koji su lelekali i uvlačili se DPS-u gdje ne treba da bi nekako ušli u vlast. Tako je to kad je neko gladan vlasti, i kada mu se zna cijena, a cijena koštanja mu mala. Adnan Muhović je sa mjesta predsjednika parlamenta uradio više nego što vi možete i da zamislite, jer vi i ne znate šta su prave civilizacijske vrijednosti Bošnjacima Bihora. Izdali ste Rifata Rastodera koji je neke od vas napravio ljudima, a jednog među vama, Safeta Koraća, toliko uzdigao da mu je vrijednost postala veća od sopstvene, pa ga je izdao na način koji je dobro poznat gradjanima Bihora. I znate kako ste prošli na izborima! Gotovo tri puta manje glasova od Bošnjačke stranke u Petnjici, a govorili ste “da ćete glas ali imaćete više od BS”. Medjutim, Bihorci su vam odredili cijenu, 200 glasova i to je to! Jedva čekamo lokalne izbore u novembru, da vidimo hoćete li imati petlje da izadjete samostalno ili ćete kao privjezak DPS-a. Što se tiče opštinskog auta, ono je tu, ostalo je vama i vašim gazdama iz DPS-a. To nas ne zanima, nismo materijalisti kao vi. A i na taj način je uvećana vrijednost vozila kao osnovnog sredstva opštine. Objasniće vam to vas mladi “ekspert” Škrijelj, čijim ste imenovanjem opteretili budžet opštine potpuno bespotrebno, iako je kao mlad čovjek zaslužio da radi, naravno.  Znaju Bihorci da kazne izdajnike, pa se nećemo puno baviti vama, već vašim šefovima koje ovih dana tako hvalite da je i njima postalo gadljivo. Ali, proći ćete kao Pozitivna, u to nema sumnje.

OPŠTINSKI ODBOR BS PETNJICA

6 COMMENTS

  1. Pogledajte vi vase redove BS. Imate medju njima ljude koji su opustosili Petnjicu. Mr hakija I Mr kemo. Brat bratu pridao drustvenu imovinu za nikakve pare I uknjizio naravno. Shvatili su da od zagradjivanja Glavica sa bodljikavom zicom nema nekog haira. Zagradjivanje centra opstine je mnogo isplativije BS. Bili ste u vlasti I sta ste uradili. Sto se niste pozabavili tom transakcijom. Svako dobro moji Bihorci!

  2. Postovani Bihorci,nacitah se izjava ovih navodno nasih spasitelja,bolje receno sitnih sicardzija i odlucih da vas podsjetim ko nas je branio devedesetih,ko je uz pomoc dobrih ljudi uradio put niz ljesnicu,dom kulture,zakon o teritorijalnoj podjeti CG prilagodjen dobijanju opstine,napisao istoriografiju zlocina nad bosnjacima,hajrat vodu u bihoru i mnogo pojedinacnih usluga svakom ko mu se obratio za sto sam mu barem ja zahvalan a vi moji sugradjani stavite prst na celo pa dobro razmislite zasluzuje li ovaj covjek postovanje ili ovi kako sami sebe nazvase PRELETACI.

  3. Gospodine lav nezaboravi da je dijaspora iz svicarske davala pare za put lješnica vrbica tada je asvalt bio samo do skole trpezi rasade do groblja iz kuce po 300 franaka ko je bio u radnom ldnosu al to su zaboravili nego spominju da su sve to dps uradil a mi smo ostali bez asvalta

    • Pare smo svi davali za dobro svih nas. To je rađeno inicijativom Rifatovom, a uz pomoć dobrih ljudi.

LEAVE A REPLY