OO DPS PETNJICA NIJE ODUSTAO: SJEDNICA O SMJENI MUHOVIĆA 17. MARTA, PREDSJEDAVA EROL MURATOVIĆ

Muhović i Agović

Na sastanku inicijatora za smjenu predsjednika SO Adnana Muhovića kao i jučerašnje sjednice OO DPS Petnjica odlučeno je da se sjednica lokalnog parlamenta zakaže za 17. mart. Na sjednici će se raspravljati o inicijativi za razrješenje Muhovića.

“S obzirom na to da Muhović nije i neće da zakaže sjednicu za koju postoji legalna predpostavka i inicijativa, mi ćemo sami zakazati sjednicu. Sjednicu će voditi i predsjedavati sve do izbora novog predsjednika SO, Erol Muratović iz DPS-a “, saopštio je jedan od inicijatora zakazivanja sjednice i smjene Muhovića.

Inicijativu za Muhovićevu smjenu 7. februara potpisalo je 19 odbornika, od čega 15 iz redova DPS-a i po dva iz SDP-a i SD. U obrazloženju inicijative navodi se da Muhović nije poštovao poslovnik SO kao i da je vrijeđao odbornike i predsjednika opštine Petnjica kao i da je u svojim izjavama o Njegošu, koje je dao sa pozicije predsjednika Skupštine, izazvao lavinu negativnih komentara u Crnoj Gori i šire i time bacio ljagu na čitav Bihor, na njegove građane i na sve Bošnjake.

SAMIR RASTODER.