DANILOVIĆ ČESTITAO MUHOVIĆU: ZBOG NJEGOVIH IZJAVA NIKO VIŠE NE POMINJE NAKNADE ZA MAJKE, STRUJU….

2
263

 

Funkcioner Demosa Goran Danilović naveo je da treba čestitati Adnanu Muhoviću na tome što je svojim izjavama totalno skrenuo pogled građana sa gorućih problema, od naknadi za majke do puzajuće inflacije.

“Muhoviću treba čestitati – uspio je u onome čega sam se plašio! Niko više ne pominje: naknade za majke, dječje dodatke, struju, akcize na gorivo, oslobadjanje od akciza domaćih tajkunskih firmi, povećanje cijena goriva, ukidanje dodatka na plate u javnoj upravi, puzajuću inflaciju. Isukane su sablje i jatagani, razapet Njegoš, a Vlada nastavlja u miru da dijeli funkcije koalicionim partnerima”, rekao je Danilović.

 

2 COMMENTS

  1. Tužiteljka Katrina Gustavson (Catrina Gustafšon) opširno je citirala stihove iz “Gorskog vijenca” tokom unakrsnog ispitivanja svedoka odbrane Gojka Kličkovića, koji je u glavnom iskazu pomenuo da se Radovan Karadžić, tokom rata u BiH, često pozivao na taj Njegošev spev.

    Zastupnica optužbe citirala je dijalog vladike Danila i Vuka Mićunovića u kojem se – u slobodnom prevodu sa engleskog – poziva na “čišćenje naše zemlje od nevernika” i kaže da “naša bitka neće biti okončana dok mi ili Turci ne budemo istrebljeni”. 

    Po tumačenju tužiteljke Gustavson, to je bio “poziv na etničko čišćenje zemlje od Muslimana”. 

    Njegoš u “Gorskom vijencu” “slavi ubijanje Muslimana, uništavanje njihovih kuća i rušenje njihovih džamija”, sugerisala je tužiteljka. 

LEAVE A REPLY