TO JE CRNA GORA: ZA MANJE OD 48 SATI PRIKUPLJENO VIŠE OD 200 HILJADA EURA ZA LIJEČENJE SELENE MANDIĆ

Više od 200.000 eura za pomoć trogodišnje Selene Mandić, kojoj je dijagnostifikovan neuroblastom, kancer koji se razvio u stomaku i metastazirao na koštanoj srži, prikupljeno je za manje od 48 sati.

Još jednom smo dokazali da smo human narod, a mala Selena će se vratiti u Crnu Goru zdrava i nasmijana.

Kako su saopštili njeni roditelji Aida Ramusović i Brano Mandić, na računu Lovćen banke, prikupljeno je 128.000 eura, dok je putem SMS servisa poslato 120.087 SMS poruka.

“Preko internet mreže gofundme.com, na dva naloga prikupljeno je: 18.255 i 10.083 američkih dolara. Talas podrške je bio toliki da je tražena cifra premašena i porodica je odlučila da sve što je prikupljeno preko 200.000 eura preusmjeri u Fond za sljedeću humanitarnu akciju ovog tipa. Takođe, kako je već čitav niz događaja za prikupljanje novca organizovan i zakazan, sav novac prikupljen na tim dešavanjima preusmjeriće se za pomoć djeci oboljeloj od kancera, kako bismo pomogli svima onima koji se nađu u ovako velikom životnom problemu, u kojem smo trenutno mi. Selenina porodica svima zahvaljuje na ovom velikom talasu dobrote koji je ujedinio Crnu Goru”, istakli su oni u saopštenju.