MUHOVIĆ: AGOVIĆ JE JEDINI KOJI NE ZNA DA JE DPS PORAŽEN

Adnan Muhović

Predsjednik Skupstine i OO BS Adnan Muhović tražiće od nadležnog ministarstva saobraćaja da na dijelu puta Bioča- Lješnica, gdje se juče desila saobraćajna nezgoda u kojoj je poginulo jedno lice, a drugo zadobilo teže tjelesne povrede, napravi zaštitna ograda na mostu, kako bi se povećala bezbjednost učesnika u saobraćaju.

“Takođe, tražim da ministar saobraćaja posjeti opštinu Petnjica i spriječi zloupotrebu državnih resursa u partijske svrhe DPS-a po kojima je poznat predsjednik opštine Samir Agović, za kojeg se veže i nedavno poznata afera o političkoj korupciji.
Prošlo je vrijeme kada je zajedno sa aktivistima DPS-a mogao da ucjenjuje ljude socijalama i da obećava asfalt po bihorskim selima za glasove svojoj “partiji”. On jedini od funkcionera DPS-a ne zna da je DPS poražen i da je izgubio izbore, pa ne poštuje ni koalicioni sporazum sa BS, ali još samo kratko, jer ta se priča otvara na najvišem nivou uskoro”, rekao je Muhović. On je na kraju dodao da “odlazeći direktor Direkcije koji više nikom nije važan, ne treba ništa da obećava, jer se ništa i ne pita i bolje mu je da se čuva za neku drugu poziciju”.