MUHOVIĆ: NEĆE BITI NOVE VLASTI DOK SE NE UMIRE LOKALNI MOĆNICI IZ DPS

Adnan Muhović

Predsjednik BS Petnjica Adnan Muhović je reagovao povodom teksta objavljenog u Pobjedi koji smo prenijeli, a u kojem predsjednik Opštine Samir Agović govorio o BS. Reagovanje prenosimo u cjelosti.

**********

Povodom teksta objavljenog u Pobjedi od strane predsjednika opstine u kojem otvoreno govori o Bosnjackoj stranci, želim da saopštim par činjenica, građana radi.

Agović zna da će DPS  u noći 16-og oktobra izgubiti izbore u Crnoj Gori i da će zavisiti od Bošnjačke stranke, pa mu nije preostalo ništa drugo nego da sanja o lošem rezultatu Bošnjačke stranke. Treba još samo da zna da ćemo se njim posebno bavit poslije 16-og i da neće biti nove vlasti dok se ne “umire” pojedini lokalni moćnici i nasilnici oličeni u lokalnom odboru DPS-a Petnjica. A o činjenju i nečinjenju ponajmanje Samir Agović ima pravo da priča, jer je on teret građanima ove opštine, kojeg će se oslobodit na sljedećim izborima. Ne može on meni da priča o ponašanju i odnosu prema bilo čemu i bilo kome, kada je bio protiv toga da džamija zauzme mjesto na grbu opštine, i da stvar bude još gora i nema grb opštine u svom kabinetu, jer je rođen da bi bio izdajnik svog naroda!

Nije se nikada desilo da neko Bošnjake i Bihorce nazove “paračetnicima” kao što se to desilo na promociji DPS-a u Petnjici, čime je uvrijeđen jedan čitav nacionalni korpus.

Šetao se po hodnicima dok se održavala komemorativna sjednica Skupštine posvećena genocidu u Srebrenici koju sam ja zakazao!  Govori o podršci države, a zaboravlja da ga ministri iz DPS-a nisu htjeli da prime dok nije intervenisao Rafet Husovic, potpredsjednik Vlade, i to u više navrata. Upravo nam je potpredsjednik Husović svojim zalaganjem u Vladi pomogao da dobijemo početna sredstva od 130.000€ i zna to Samir Agović dobro, a podsjetićemo ga mi iz BS-a poslije 16-og za još ponešto. O njegovim obećanjima smiješno je govoriti, znaju građani to najbolje. Ali pruža im se prilika da 16-og oktobra pokažu svoju snagu kroz NAŠU SNAGU, podrškom listi BOŠNJAČKA STRANKA RAFET HUSOVIĆ- NAŠA SNAGA!