KAMENOVANE PROSTORIJE MEHMEDA MEŠE ADROVIĆA NA BORU

Restoran „Bor“ na Boru, vlasnika Mehmeda Meše Adrovića predsjednika OO DPS-a Petnjica sinoć je bio meta vandala. Naime, objekat u okviru kojeg posluje market i kafe restoran je kamenovan i pričinjena velika materijalna šteta. Vlasnik Adrović kaže za portal Radija Petnjica da se radi o vandalskom i kukavičkom činu.

„Očigledno je da su prijetnje iz određenih političkih partija, koje su meni lično upućivane, počele da se sprovode, ali na kukavički način, na moju imovinu. Da imaju hrabrosti, srca i petlje, udarili bi na mene a svakog dana sam im na dohvatu ruke“, istakao je Adrović. On je još dodao da je napad isplaniran u određenim krugovima političkih partija koje očigledno ne mogu da prebole odlazak njihovog članstva, koji svakodnevno pristupaju OO DPS-a u Petnjicu.

„Ovo je atak na mene, moju porodicu, moju imovinu, jer nekim ljudima smeta moj učinak na čelu DPS-a u Petnjici. Smeta pojedincima što radimo sve kako bi poboljšali uslove za život Bošnjaka/Muslimana u Bihoru. Oni vole da šire strah i mržnju, da zavađuju narod, a mi smo im prepreka u svemu tome“, dodao je Mehmed Meša Adrović, koji u cilju istrage nije želio dalje da priča. Nadležni organi su na licu mjesta i obaviće uviđaj.

DENIS BOŽOVIĆ