EKIPA “RADIJA PETNJICA” U POLUFINALU TURNIRA

Sinoć je ekipa „Radio Petnjica“, rezultatom 6 : 4, uspjela u četvrfinalnom meču da savlada izuzetno kvalitetnu i borbenu ekipu „Extra san Oraše“ i tako se plasira u polufinale turnira u malom fudbalu „Letnja liga 2016 Crkvine“. Radijaši, osim početnih minuti kada je protivnik poveo, nijesu više dozvolili da ishod meča bude pod znakom pitanja, što je dalo i rezultat, pa je bilo momenata i za opuštanje, što je sa druge strane i protivnik iskoristio i smanjio razliku. Ono što je posebna priča jeste polufinalni protivnik Petnjičana. Naime, ekipa „Pečenjara kod Benka Duga Poljana“ je ekipa koja je sastavljena od bivših i sadašnjih profesionalnih igrača malog fudbala i futsala. U toj ekipi igra Ilhan Karišić (igrao u Rumunskoj ligi), Sadović, dugogodišnji fudbaler Novog Pazara, Jovan Cvetanović reprezentativac Srbije u futsalu, Sanel Stupljanin, Elvedin Škrijelj, Mirza Hot univerzitetski reprezentativac Srbije i prema mnogim koji prate ovaj turnir, ovo je „finale prije finala“.

Međutim, kako je kazao kapiten „Radija Petnjica“, Boško Bolević, dobro poznaju protivnika, kako njegove vrline tako i mane, i naravno, pokušaće da iskoriste mane. Prema njegovim riječima, već su se susretali na par turnira i par puta su ih izbacili i to u prvom kolu. Što je za posebnu pohvalu, to je organizator koji je izašao u susret Petnjičanima. Naime, jedan dio ekipe Petnjičana ima obaveze i to u terminu kada je trebalo da se igra polufinale, ali, organizator je polufinalne kao i finale, zakazao za četvrtak.

Nakon odigravanja utakmica, proglašenja pobjednika, organizator je priredio i kulturno-zabavni program a između ostalog učešće će uzeti i Zvijezde Granda.

DENIS BOŽOVIĆ