FK Petnjica demolirala FK Fair play rezultatom 9:0

Fudbaleri Petnjice su juče u Gusarama u posljednjoj utakmici jesenjeg kola Sjeverne regije, pobijedili goste iz Bijelog Polja, ekipu Fair Play rezultatom 9:0.

Bjelopoljci su odmah na početku utakmice stavili do znanja da su u Petnjicu došli da izgube sa što manjim razlikom u golovima. Polovinu igrališta koja pripada petnjičanima prešli su tek pri kraju prvog poluvremena a šut u okvir kola uputili su polovinom drugog poluvremena.

Golove za Petnjicu dali su Armin Ramčilović u 8. minutu. Isti igrač povisio je na 2:0 samo minut kasnije iz sjajno izvedenog slobodnog udarca. Na 3:0 povisio je Dino Adrović iz jedanaesterca koji je dosuđen nakon gužve u šesnaestercu gostiju i igranja rukom nekog od odbrambenih igrača bjelopoljskog tima.

U drugom poluvremenu napadi petnjičana su se nastavili. Prvo je u 51. minutu Emil Adrović povisio na 4:0 pa samo šest minuta kasnije Alen Ajdarpašić na 5:0. Isti igrač je u 70. minutu, sjajnim udarcem doveo ekipu FK Petnjica u vođstvo od 6:0. Do 80. minuta su palajoš dva gola, u 75. Eldin Ćorović sa ivice šesnaesterca šutira i diže rezultat na 7:0, u 79. drugi gol Emila Adrovića i u 90. treći gol Alena Ajdarpašića za konačnih i nestvarnih 9:0.

Petnjica je ovom pobjedom završila jesenju prvenstvenu trku na drugom mjestu sa 26 bodova. Na prvom je ekipa iz Pljevalja sa bodom više.